Entree logo

Kursaal Oostende

Kursaal Oostende

Op deze mythische plek aan zee kan je voortaan een fijne selectie van concerten aan een voordelig tarief meepikken. Grote sterren hebben er op het podium gestaan: Marvin Gaye, Shaggy, Edith Piaf,.. "Een concert meemaken in Kursaal Oostende is als op bezoek gaan bij de artiest. Zo dicht kom je anders nooit."

ENTREEpas:
15% korting op tickets voor een selectie van optredens.*
* Per persoon maximum vier tickets.
* Te verkrijgen in de Box Office van Toerisme Oostende (Monacoplein 2).
* Deze korting is niet cumuleerbaar met andere kortingen.

Online bestellen
Voortaan kan je jouw tickets ook online bestellen. Klik op het concert. Tip: kies eerst de prijscategorie, in de volgende stap kan je de korting ENTREEPAS kiezen.

One Night of Queen

In 2015 was dit concert uitverkocht in het Kursaal. Door de grote respons nodigde het Kursaal Garry Mullen en zijn band terug uit in 2017. In 1986 gaf Queen haar laatste concert in het stadion van Wembley, net voor het overlijden van Freddie Mercury. Dat concert was zo legendarisch en staat bij de fans nog altijd in het geheugen gegrift. Het vormt de basis voor de concerten van Garry Mullen en zijn band The Works. 

Pop meets Symphony

Twee verschillende muzikale werelden verenigen? De gloednieuwe concertreeks 'Pop & Rock meets Symphony' doet het! Monumentale muziek zoals die van Metallica leent zich uitstekend voor symfonische arrangementen. En als men denkt aan popiconen van de voorbije decennia, dan kan het niemand anders zijn dan de koningin, de koning en de prins van de pop: Queen, Michael Jackson en Prince! 

Herman Van Veen

Op 1 april 2017 is Herman met zijn muzikanten, liedjes en verhalen te gast in Kursaal Oostende. Herman van Veen (1945) speelt viool, zingt, schrijft, componeert, schildert en is de geestelijke vader van de wereldberoemde weeseend Alfred Jodocus Kwak. Van zijn hand verschenen tot op heden 183 cd’s, 26 dvd’s en een tachtigtal boeken.


Kursaal Classics

De reeks Kursaal Classics brengt elk jaar opnieuw de grootste klassieke componisten gebracht door toporkesten. Klassiek leeft! Niets voor jou? Laat je zelf verrassen en misschien krijg jij ook wel ‘kiekenvel’ van de negende symfonie van Beethoven of scoor bij je lief en beleef samen een romantische muzikale reis.

Voor Kursaal Classics geldt een korting van € 10. Online: kies eerst de prijscategorie, in de volgende stap kan je de korting '-26' kiezen.