Eastwood/Vaginas, what else?/Ithilien

Eclectisch, dat is het minste wat je van deze Oostendse Avond kunt zeggen. Oostende is het bindmiddel. Voor de rest veel testosteron en een vleugje menstruatiebloed. Eastwood zorgt voor onversneden Oostendse punkrock. In 2017 leverde de band een bijdrage aan de eerste 8400 compilatie-cd. Het drietal van Vaginas, what else? neemt zichzelf niet te serieus: “We love everyone, but we do as we ...
Eclectisch, dat is het minste wat je van deze Oostendse Avond kunt zeggen. Oostende is het bindmiddel. Voor de rest veel testosteron en een vleugje menstruatiebloed.

Eastwood zorgt voor onversneden Oostendse punkrock. In 2017 leverde de band een bijdrage aan de eerste 8400 compilatie-cd.

Het drietal van Vaginas, what else? neemt zichzelf niet te serieus: “We love everyone, but we do as we please.” Wat als er hier en daar een foute noot binnenglipt? No problem, alles kan op weg naar de climax.

Ithilien maakt folkcore: metal met gitaar, doedelzak, bouzouki en draailier. Om nog van de fluiten te zwijgen. Ouwe zielen in wollen sokken met de versterker op elf.

De deuren gaan open om 20:30 uur. Het concert begint om 21:00 uur.

Wie

Oostendse Avond

Contact

e-mail
benieuwd@degrotepost.be

Organisatie

naam
Cultuurcentrum De Grote Post Oostende
  • foto:

Wanneer

  • vrijdag 16 november 18 - 21:00

Waar

naam
Cultuurcentrum De Grote Post
adres
Hendrik Serruyslaan 18A8400 Oostende

Prijs

€ 8,00 (Basistarief: 8,00 €)